bugün

sevdiği entry'ler

gecenin fotoğrafı

görsel

lavandula

Acep el işlerine devam ediyor mu? Pek maharet sahibiydi.

Bugün aklıma gelen insanları anacağım belki. Çok iyi, çok nahif biriydi. Allah selamet versin.

lavandula

Ooo tarantula sen ölmedin mi yaa biz senin cenazene geldik.

lavandula

Eskisi gibi sözlüğe girmeyen yuzır. Uzun zamandır hiçbir başlıkta denk gelememem çok üzücü.
Özlendiniz hanfendi. Lütfen bol bol entry girin..

türk kızlarının sevişmeyi bilmemesi

Çünkü "aşkım orası değil".

kadınlar neden makyaj yapar

Neymiş çirkinlik sakliyormusuz da iste kendimizi erkeklere begendiriyormusuz. Sıfır alaka. Kadınlar kendileri için makyaj yapıyor. Valla ben aynaya bakınca diyorum ki taş gibi eyeliner çekmişim helal olsun bana. Biz yüzümüzün yarısı maskeden gozukmezken ruj sürdük yapmayın allasen.

konuşanlar

abicim beğenmiyorsan vereceğin tepki izlememek olur. bende beğenmiyorum ve dolayısıyla izlemiyorum. bir kaç bölüm izledim ve seksist şakalara gulemedim. demek ki bana hitap etmiyor. neden gomuyorsunuz? belirli bir kitlesi varsa bu programın bırakın adamlar izlesin, zevk alsin, eğlensin. mutlu olsun olabilirse. seni burada bağlayan bir durum yok.

mesela şu entry (bkz: konuşanlar/#45274544)

abicim senin bu programdan nasıl bir alıp vermediğin olabilir de şu tepkiyi verebilirsin. anlam vermek zor. psikolojik bir rahatsızlık belirtisi.

entrylerinizi takip eden troll

bu sözlük meselesini çok ciddiye alıyosunuz ama görünürde pek bi nitelikli giriniz yok. ne istiyosunuz anlamıyorum. yazın geçin işte. yok açık eksileme, yok takip etme. arkadaşlar tek bir tık ve sonra yoksunuz. bir engelle butonu sizin bütün gücünüzü sıfırlar. neyin kafasını yaşıyonuz ya.

doğum günü

dün doğum günümdü. böyle günleri pek önemsemem. benim için bir şey ifade etmez. sonuçta ben seçmedim doğum günümü. şatafatlı doğum günleri de yapmam. daha doğrusu etrafımda yapacak bir çevre yok. sürpriz doğum günü de yapmadılar. o şanslı doğanlardan değilim. sürekli bir şeylere kutlama yapıp eğlenen keyiflenen kafa dağıtan insanlardan gayrıyım. yine de facebook sayesinde bazı kişilere stephenin doğum günü diye bildirim gitmişte bir elin parmaklarını geçmeyen insanlar o sanal mecranın bildirimi sayesinde bir kaç kelam etmişler. o da olmasa kimse bilmeyecek. dediğim gibi çok önemsemem ama o doğum günü olunca dünyayı yerle yeksan eden içi boş insanların etrafında pervane olanları görünce insan iç geçirmiyor değil.

aldığınız en güzel iltifat

Millet ne iltifatlar duyuyor be...

Biz bu hayatı yaşayamadık.

lavandula ile cildli düşünmemek için tek sebeb

yaşanan kırgınlıklardır.